Zoekresultaten voor: vtwonen

vtwonen · Binnenkijken bij Lia in Giethmen

De zoektocht van kunstenaar Lia naar een tweede huis eindigde in de bossen van haar geboorteplaats Giethmen. Architect Daniel bouwde er een duurzaam huis voor haar – minimalistisch en tegelijkertijd van alle gemakken voorzien. Ik mocht Lia en Daniel interviewen over hun samenwerking tijdens dit bijzondere project. Hun verhaal staat deze maand op de cover van vtverbouwen, die deze keer compleet in het teken staat van het huis van de toekomst.

vtwonen · Binnenkijken bij Merijn en Stan in Rotterdam

Merijn en Stan prijzen zichzelf nog steeds gelukkig met hun Rotterdamse herenhuis, dat nog alle kenmerken heeft van de oorspronkelijke woning. Met veel smaak toverden ze het om tot hun eigen paradijs, nog mooier dan een hotelsuite. Voor vtwonen mocht ik hen ondervragen over deze verbouwing.

vtwonen · Binnenkijken bij Lotte en Niek in Doornenburg

Lottes huis stroomt over van haar liefde voor vintage en styling. Dankzij man Niek, die alles maakt wat zij voor ogen heeft, creëerde ze een thuis waar ook afgeschreven spullen een nieuw plekje krijgen. Voor vtwonen nam ik een kijkje.

Delft

vtwonen · Binnenkijken bij Gerwin en Dennis in Delft

Een rijksmonument met vloerverwarming. Hoe vaak zie je dat? Bij de verbouwing van een klassieke grachtenpand in de Delftse binnenstad voorzagen Gerwin en Dennis hun nieuwste project van alle gemakken. Ik mocht bij hen binnenkijken.

vtwonen

vtwonen · Binnenkijken bij Edith in Rotterdam

De kleden die Edith vanuit Marokko naar haar lichte huis in Rotterdam haalt, vormen de rode draad van haar interieur. Voor vtwonen mocht ik een kijkje bij haar nemen.

vtwonen

vtwonen · Binnenkijken bij Tatjana in Nieuw-Vennep

Voor vtwonen mocht ik binnenkijken bij een prachtig omgetoverd rijtjeshuis in Nieuw-Vennep. Nu te bewonderen in het meinummer.

vtwonen

vtwonen · Binnenkijken bij Emma in Amsterdam

En toen verscheen mijn eerste reportage in vtwonen, waar ik mocht binnenkijken in het Amsterdamse herenhuis van Emma van den Wall van Studio Paradis. Het resultaat ligt in de winkel.