Industrie

Delft.business · De Loods, De Mannen van Schuim, Industrieschap Plaspoelpolder en Auxilium

De nieuwe Delft.business en bijbehorende Rijswijk.special zijn uit! Voor dit nummer interviewde ik De Mannen van Schuim, die een nieuw marketingconcept opleverden voor de Plaspoelpolder. Ook sprak ik met Roger Pels, trotse eigenaar van De Loods, waar het Rijswijk en het nieuwe werken samenkomen. Verder ging ik in gesprek met Jan Brugman, directeur bij het Industrieschap Plaspoelpolder, dat de komende jaren aan de weg timmert om het gebied een prettigere plek maken om te wonen en te werken. Tot slot sprak ik met Joris Kleinveld, eigenaar van appbouwer Auxilium, over de toekomst van cryptocurrency als beloning voor werknemers. Lees het nieuwe nummer hier. Bekijk hier ook de andere artikelen die ik eerder voor dit magazine schreef.